Сергій Калантай, який працював на українських кіномайданчиках з російськими акторам, не здивований, що вони не виступили проти війни в Україні, хоч і роками тут працювали.

В інтерв’ю OBOZREVATEL він розповів, яка атмосфера панувала під час зйомок серіалу “Свати”. Калантай зіграв в п’ятому сезоні проєкту.

Раніше ми писали, скільки заробляли українські зірки до війни й зараз.

Російські актори вважали себе панами на знімальних майданчиках в Україні

Свати серіал - актори Сватів

Калантай розповів, що російські актори, які приїздили працювати в Україну, поводилися як пани, і були переконані у цьому. Вони задирали носа, а імперська політика РФ проявляється у ментальності всієї нації. Росіяни так поводилися завжди, переконаний актор.

На знімальному майданчику “Сватів” теж панували росіяни. Калантай працював у проєкті тільки два дні, тому не встиг влитися у кіношний колектив. Він з ним не знайомий дуже добре, але пам’ятає російський снобізм та зверхність.

Як актори “Сватів” підтримали війну проти України

Тетяна Васильєва

Зірка серіалу “Свати” Тетяна Васильєва підтримує політику російського диктатора владіміра путіна та ходить до пропагандистів, де погано висловлюється проти України. Нещодавно на одному з шоу вона заявила про “загибель України як держави”, згадує про якихось “фашистів” та “нацистів”.

Васильєва навіть не соромиться говорити, що їй за це платять гроші. Адже за такі передачі вона отримує чималий заробіток “на квартиру онукам”.

Крім цього, розважають окупантів й інші актори з серіалу, який знімала студія “Квартал 95”. Вони змовчують терористичні дії армії РФ в Україні, підтримують путіна. Йдеться про Федора Добронравова, який зіграв Івана Будька, який їздив в госпіталь до поранених військових РФ, бажав їм швидкого одужання, співав їм та висловлював вдячність за “героїм”.

Також Тетяна Кравченко, якій дісталася роль Валюхи, хоч і народилася в Донецьку, але підтримала окупацію та війну проти України. Вона ходить на пропагандистські канали, де розповідає про “фашистів” в Україні. Кравченко поливає брудом “телевізійну онуку”, яку зіграла Анна Кошмал, адже дівчина засудила дії РФ та розірвала зв’язки зі знайомими із країни-окупантки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦