Через повномасштабне російське вторгнення українські зірки першого ешелону втратили 90% доходів. Про це розповів український продюсер Михайло Ясинський.

За його словами, російська війна значно вплинула на доходи українських зірок шоубізу – вони впали в 10 разів.

Ясинський сказав: “В середньому, відомі артисти рівня Барських, Полякової, Потапа, MONATIK, у рік мали прибуток у понад мільйон доларів”. Тобто, в середньому український відомий виконавець заробляв 100 тисяч доларів на місяць.

Однак, за словами продюсера, ситуація різко змінилася з початком повномасштабної війни.

“Зараз здебільшого артисти першого ешелону живуть коштом “фінансових подушок”, які відклали у довоєнні часи. Зараз же заробіток таких зірок впав в 10 разів”, – сказав Ясинський.

Він зазначив, що наразі артисти також виживають шляхом участі у корпоративах. Це може принести дохід у 10-15 тисяч доларів. Однак тепер зіркам доводиться ретельно перевіряти замовника, перш ніж виступити на чиємусь заході.

Війна в Україні негативно вплинула на всі сфери життя країни, в тому числі й на шоубізнес. Тож артисти першого ешелону, які до війни заробляли мільйони доларів на рік, тепер змушені жити набагато скромніше.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦