Військовий експерт Дмитро Снєгирьов переконаний, що керівники приватної військової компанії “Вагнер” живі.

У коментарі ТСН.ua він сказав, що авіакатастрофа, коли на літаку було одразу троє керівників “Вагнера”, – безпрецедентний випадок порушення протоколів та зростання ймовірності фізичної ліквідації. Тому Євген Пригожин, Дмитро Уткін і Валерій Чекалов все ще можуть бути живими.

Раніше ми писали, що меморіал Пригожину та Уткіну розгромили в Криму.

Чому Пригожин, Уткін та Чекалов можуть бути живими

Авіакатастрофа Пригожина - смерть Пригожина

Експерт заявив, російські спецслужби провели операцію-прикриття з фейковим вбивством ватажків “Вагнера”. Проте терористів могли тільки вивести в інформаційну тінь. Про загибель Пригожина, Уткіна, Чекалова говорити немає підстав.

Снєгирьов назвав “фількіною грамотою” висновки Слідчого комітету РФ, які оприлюднено 27 серпня. У документі вказується, що генетична молекулярна експертиза підтвердила, що рештки тіл належать “особам, заявленим у польотному списку”, ймовірно, керівникам ПВК “Вагнер”.

Хоча насправді невідомо, чи на борту дійсно був Пригожин, Уткін та Чекалов.

Версія з двійниками очільників “Вагнера”

Пригожин - Смерть Пригожина

Снєгирьов переконаний, що у польотному списку того дня були зафіксовані двійники керівників ПВК “Вагнер”. Вже навіть є офіційна інформація про наявність трьох двійників у Пригожина, але й ще двох в Уткіна.

За його словами, Слідчий комітет РФ 27 числа видав результати, але російський президент владімір путін ще 24 числа підтвердив загибель Пригожина без жодних результатів. Росія не могла видати іншу версію, аніж смерть.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦