Після ракетного удару РФ по “Епіцентру” у Харкові було знайдено тіло батька восьмирічного Михайлика, фото якого швидко розповсюдилося в українських ЗМІ. Хлопчик здавав ДНК-тест, коли тато не повернувся з роботи.

Поліція Харківської області повідомила, що тіло загиблого було ідентифіковано вночі 28 травня за допомогою ДНК-аналізу, взятого у хлопчика 26 травня.

Читайте також: Удар РФ по Епіцентру в Харкові: кількість загиблих далі зростає

25 травня Михайлик чекав батька, який той не повернувся з роботи. Наступного дня його мати разом із сином звернулися до штабу слідчого управління, розгорнутого біля знищеного супермаркету. Правоохоронці взяли ДНК-аналіз у хлопчика, оскільки він був прямим родичем загиблого.

За даними поліції, загиблим виявився 38-річний Олександр, який працював у будівельному гіпермаркеті. На ранок 28 травня поліція ідентифікувала 16 із 17 загиблих. Пошукові роботи продовжуються.

Виявили тіло батька 8-річного хлопчика

Станом на 06:00 ранку вівторка, 28 травня, поліції вдалося ідентифікувати 16 тіл із 17 загиблих. Пошукові роботи тривають.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦