Тарологиня зробила передбачення про результати глобального саміту миру

“Тарологиня, відома переможниця “Битви екстрасенсів”, передбачила позитивний результат глобального саміту миру, запланованого на червень 2024 року у Швейцарії.

Яна Пасинкова, яка розповіла про своє передбачення на своєму YouTube-каналі, вважає, що цей саміт принесе стабілізацію та урегулювання конфліктів, включаючи ті, що стосуються України.

“Результат для нас та всього світу — це стабілізація, врегулювання та нарешті домовленість за мир. Хай так і буде”, – заявила Пасинкова, відгукуючись на питання про можливі конкретні домовленості на саміті.

Також читайте: Боротьба за виживання: що відбувається в окупованій Авдіївці

Чи справдиться передбачення та які конкретні рішення буде прийнято на саміті, поки залишається невідомим. Але багато хто сподівається, що глобальне обговорення проблем миру принесе позитивні результати для всього світу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦