На місці зруйнованого будівельного гіпермаркету тривають аварійно-пошукові роботи

У Харкові продовжуються аварійно-пошукові роботи на місці зруйнованого російським ударом будівельного гіпермаркету “Епіцентр”. Станом на зараз, кількість загиблих досягла 16 осіб.

Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

“Кількість загиблих внаслідок удару по будівельному гіпермаркету в Харкові зросла до 16”, — йдеться у повідомленні відомства, опублікованому о 12:47.

Півтори години тому повідомлялося про 15 жертв, серед яких 12-річна дівчинка та її мати. Загалом через обстріл міста постраждало 44 людини.

Також читайте: У Харкові оголосили день жалоби за загиблими в Епіцентрі

Зараз рятувальники розібрали близько 30% завалів. Роботи перериваються під час сигналів повітряної тривоги, адже окупанти часто використовують тактику подвійних ударів, наголошують у міністерстві.

Нагадаємо, що 25 травня російська армія завдала удару по гіпермаркету “Епіцентр” та центральній частині Харкова. У лікарні перебуває 21 особа, стан двох постраждалих оцінюється як важкий, вони перебувають у реанімації.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦