Погодні умови дивуватимуть різноманіттям

Синоптики оприлюднили прогноз погоди в Україні на тиждень. Зазначається, що морози затримаються, проте в окремих областях зима навіть не відчуватиметься.

Укргідрометцентр прогнозує, що 5 та 6 грудня в Україні опадів не буде. У західних та північних областях буде холодно – місцями до мінус 14. Найтепліше буде в Криму – плюс вісім градусів.

7 грудня очікується незначний сніг у більшості областей. На крайньому півдні країни він випадатиме разом з дощем.

Вночі у північних областях прогнозується до 10 градусів морозу, однак вдень буде лише 1-6 градусів. На решті території – до мінус 6 вночі, а вдень до 2 градусів тепла.

Синоптик Ігор Кібальчич зауважив: “До кінця першої декади місяця в Україні очікується прохолодна та вітряна погода, переважно без опадів”.

За його прогнозом, 7 грудня сніжитиме у Приазов’ї та східних областях. Уночі температура повітря вночі становитиме до 10 морозу, а вдень від мінус 5 до нуля. Тепліше стане у південних областях до плюс 6 градусів.

8 грудня сніг прогнозується на сході країни та в Приазов’ї. На півночі країни вночі похолодає до 13 градусів, вдень до мінус одного градуса. Холодніше стане у південній частині та в Криму: уночі близько нуля, вдень до плюс 5 градусів.

Читайте також: Німець поставив вдома 555 новорічних ялинок (фото)

9 грудня без опадів по всій країні. у більшості областей вночі збережуться мінуси, а вдень можливе потепління до 4 градусів.

10 грудня, у неділю, сніг можливий на крайньому заході. Уночі на Лівобережжі може похолоднішати до 13 градусів. Вдень тут від мінус 8 до мінус 3 градусів. На решті територій: уночі до мінус шести градусів, а вдень до плюс 3.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦