Відома українська співачка зізналась в алкогольній залежності. Вона лікується в реабілітаційному центрі.

Лідія Скорубська, відома як Lida Lee, нині перебуває на лікуванні через алкоголізм. Про це розповів блогер Богдан Беспалов, який ділиться інсайдами зіркового життя.

Читайте також: Відома українська співачка зізналася, що на межі розлучення

Беспалов надав докази, зокрема відео, яке співачка записала для близького оточення, аби поділитися, як проходить її одужання. Його злили блогеру. Він припустив, що в Ліди є спільний чат для друзів, куди жінка й скинула “кружечок”.

За словами блогера, лікування досить серйозне, у спеціальному реабілітаційному центрі з боротьби з алкогольними залежностями.

Лідія Скорубська

В Instagram-stories Ліда прокоментувала інформацію про її залежність та сказала, що це правда. Також їй боляче від зради найближчих друзів, від “ножа у спину”, які поширили на загал інформацію про лікування. Поки співачка не готова розповісти подробиці, але, коли їй буде краще, то все розповість.

Lida Lee

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦