MamaRika та Сергій Середа переживають кризу у стосунках

Українська співачка MamaRika та її чоловік, гуморист Сергій Середа, зізналися, що переживають складний період у стосунках.

Пара, яка разом вже понад 9 років, відверто поділилася своїми переживаннями з фанатами. MamaRika (Анастасія Кочетова) не стала вдаватися до деталей, але зазначила, що вони з Сергієм роблять все можливе, щоб зберегти сім’ю.

“На межі розриву… Народ, ми завжди чесні з вами і не хочемо нічого приховувати. Будь-які стосунки в якийсь момент вичерпують себе – це доросле життя. Наша сім’я проживає надскладні часи і так, як зараз, нас не хитало ніколи! Ми з Сергієм не хочемо здаватися і намагаємося робити все, що в наших силах, щоб зберегти те, що ми маємо!”, – написала співачка в Instagram.

Також читайте: Потап виступить з російськими хітами у Німеччині

MamaRika також присвятила цій кризі пісню “Хтось йде”, де розповіла про свої болісні почуття.

“Так склалося, що кожен етап нашого життя я викарбовую в своїх піснях. Я б дуже хотіла сказати вам, що “Хтось йде” – це трек про досвід, який ми колись пережили, і вже все добре. На жаль, ні. Усе відбувається просто зараз, в цей момент, в цю секунду. Весь наш біль і всі конфлікти вилились у цю роботу. Впевнена, вона відгукнеться в серцях багатьох, бо такі кризи проживає безліч сімей, безліч пар. Дуже важко триматися в таких умовах, в яких ми живемо. Хтось страждає мовчки, хтось намагається врятувати ситуацію”, – додала MamaRika.

Варто зазначити, що пара протягом 9 років стосунків завжди ділилася з фанатами лише щасливими моментами.

Фанати співачки щиро співчувають їй та Сергію і сподіваються, що їм вдасться подолати цю кризу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦