Прогнозується смерть Путіна та перемога України

Карпатські мольфари, які славляться своїми надприродними здібностями віщувати майбутнє, вважають, що Україна у війні з Росією переможе.

Як повідомляє ТСН, ворожка Калина з Карпат бачить в майбутньому для України важкі часи.

“Нічого доброго, вижу, не чекає. Трохи гризоти по всій Україні! Біда ще буде…Ще трохи буде…”. Однак вона також пророкує, що Україна відіб’є окуповані Росією території.

Мольфар Довбуш з Верховини дає більш оптимістичний прогноз.

“Повернеться все. Я ще думаю, чи ще Казань не повернеться до нас. Росія розпадеться. Вона буде розколота. Люди спам’ятаються, ті, що воюють, і підуть проти цієї влади. І самі свою владу задушать”, – пророкує він.

Довбуш також вважає, що диктатор Володимир Путін скоро помре.

“Він уже заслабий. Вони йому погані прогнози віщують, намагаються його врозумити, але його лиш смерть нарозумить. Так, як Гітлєра наврозумила смерть, так і його наврозумить”, – каже мольфар.

Читайте також: Росія оголосила ультиматум Україні щодо війни

Майстриня родових практик Софія Сем’янишин також бачить перемогу України.

“Було вже кілька варіантів закінчення війни! Ми їх проґавили…Наступна точка показана на кінець липня – початок серпня”, – пророкує вона.

За її словами, кінець Путіна скоро настане.

“Якщо він навіть у цьому тілі перебуває – це ненадовго. Це вже кінець! І шамани йому не допоможуть. В Україні майстри від перших днів війни працювали на захист України, на захист президента, й досі працюють. Я це знаю достеменно, знаю майстрів і також я працюю”, – сказала вона.

Пані Софія напророкувала Україні надзвичайно привабливе майбутнє: “Я бачу Україну вже 2050 року – надзвичайно могутньою, потужною країною, однією з найрозвиненіших країн Європи і світу навіть. У нас буде не зовсім аграрна країна. Наші міста будуть займатися високими технологіями”.

Ці пророцтва, звісно, не є гарантією того, що Україна обов’язково переможе у війні. Однак вони дають українцям надію на світле майбутнє.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦