Російський диктатор владімір путін не буде припиняти війну проти України, поки не досягне своїх цілей.

Інститут вивчення війни (ISW) повідомляє, що речниця МЗС РФ Марія Захарова нагадала про плани путіна. Він досі хоче повної капітуляції України та прийняття нею усіх вимог РФ, як щодо території, так і війська.

Раніше ми розповідали, що США воюватимуть проти російських військ, якщо путін захопить Україну.

Який ультиматум поставила росія для України

Марія Захарова

Захарова в інтерв’ю AFP розповіла, що росія вимагає від Заходу припинення накачування України зброєю, а путін погодиться вивести війська тільки у тому разі, якщо Україні відмовиться від своїх територій, які вже захопили окупанти.

За її словами, росія вдерлася з війною в Україну для “демілітаризації”, “денацифікації” та “забезпечення прав російськомовних громадян”.

Аналітики Інституту заявили, коли росія говорить про “денацифікацію”, то має на увазі посадити у Києві уряд, який Кремль зможе контролювати.

Росія не змінила своїх цілей війни проти України

Захарова чітко заявила, що росія не змінювала початкові цілі російського повномасштабного вторгнення до України, які диктатор путін оголосив 24 лютого 2022 року. Президент РФ має намір досягти усіх максималістських цілей в Україні.

Експерти ISW зауважили, що росія не буде вступати в серйозні перемовини з Україною. Оскільки росія готова до перемовин тільки за умови повної капітуляції України та Заходу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦