У грудні очікується вихід кількох цікавих та гостросюжетних серіалів.

Як повідомляє BBC Culture, зокрема на екрани має повернутися Джек Річер, а також глядачі побачать фінальні серії культового британського серіалу “Корона”.

Раніше ми розповідали, що вчені виявили існування універсальної мови серед людей.

“Повільні коні” (Slow Horses)

Глядачі зможуть нарешті побачити третій сезону серіалу “Повільні коні” про шпигунів, агентів Мі-5, з яких усі насміхаються. Роль лідера команди Джексона Лемба дісталася Гері Олдману.

Повільні коні - Slow Horses

В основі третього сезону книга “Справжні тигри” із серії романі “Слоу-Хаус” Міка Геррона. Все починається з випадку у Стамбулі, який переходить у Лондон, і команді доведеться докласти багато зусиль через викрадення.

“Повільні коні” знову нагадають, чому вони вигнанці та які секрети приховують. Нові серії з’являються від 1 грудня на Apple TV+.

“Платформа 7” (Platform 7)

Привид залізничної станції Пітерборо Ліза, роль якої дісталася Жасмін Джобсон, побачила трагедію і почала згадувати власні проблеми, що стали причиною смерті.

Платформа 7

Серіал базується на романі Луїзи Дауті, яка створила сучасну містичну історію. Вона підіймає проблеми домашнього насильства, сексуальних домагань, помсти, кохання та людських злочинів. На екранах від 7 грудня.

“Чергування” (Vigil)

Детектив зі Шотландії Емі Сільва береться за розслідування смертей, які відбулися на базі Королівських військово-повітряних сил. Тут все більше політичних ігор та інтриг.

Чергування

Прем’єра другого сезону відбулася 10 грудня на BBC.

“Корона” (The Crown)

Від 14 грудня Netflix покаже останній сезон з 6-ти серій британського серіалу про королівську родину.

Глядачі зможуть побачити зустріч та розвиток стосунків Вільяма та Кейт, а Чарльз та Камілла нарешті візьмуть шлюб.

Корона серіал

Крім цього, у п’ятому сезоні знову з’явиться Клер Фой і Олівію Колман, які зіграли Єлизавету ІІ у молодості. Також покажуть Імельду Стоун.

Творець стрічки Пітер Морган хотів віддати шану та попрощатись королевою у такий спосіб.

“Детектив світу духів” (Yu Yu Hakusho)

Підліток Юсуке загинув, коли рятує маленьку дитину від машини. Він потрапляє у світ духів та повертається до життя як детектив світу духів, який займеться розслідуванням справ демонів. На екранах від 14 грудня.

Детектив світу духів

“Джек Річер” (Reacher)

Серіал базується на книгах Лі Чайлда про колишнього військового поліціянта Джека Річера, який повернеться для встановлення справедливості.

Глядачі побачать поліцейську команду Річера, членів якої почнуть переслідувати та відловлювати. Вони знову об’єднаються, щоб поганці опинилися у в’язниці. Прем’єра – 15 грудня.

Джек Річер

“Керол і кінець світу” (Carol and the End of the World)

Глядачам представили комедійний мультсеріал про жінка, яка очікує на кінець світу, але пуститися берега поки вона не готова у порівнянні з іншими людьми.

Керол і кінець світу

Творцем анімаційної стрічки є автор “Рік та Морті” і назвав його “перевагам монотонності” і рутини. Всього 10 епізодів, який починають виходити на Netflix 15 грудня.

“Персі Джексон та Олімпійці” (Percy Jackson and the Olympians)

В основі серіалу книги Ріка Ріордана про 12-річного напівбога Персі, перед яким постане низка випробувань. Він має знайти вкрадену блискавку Зевса зі своїми друзями.

Бюджет серіалу на рівні з “Мандалорцем”. Вихід нових серій – від 20 грудня на Disney+.

Персі Джексон та Олімпійці

“Що, якщо?..” (What If…?)

Глядачі зустрінуться з персонажами кіновсесвіту Marvel. Спостерігач розповість історії про них з нового альтернативного погляду.

Доктора Стренджа озвучуватиме Бенедикт Камбербетч, Таноса – Джош Бролін, Пеггі Картер – Гейлі Етвелл. Ось голос Чорної вдови буде не Скарлетт Йоханссон, а Лейк Белл.

Серіал складатиметься з 9 епізодів і вони почнуть виходити 22 грудня на Disney+. Дев’ять днів поспіль ви насолоджуватиметесь новими серіями.

What If...

“Доктор хто” (Doctor Who)

До 60-ї річниці серіалу “Доктор Хто” випустили святкові спецвипуски. Новий доктором, 15-и по рахунку, стане Нкуті Гатву (зіграв Еріка у “Сексуальному вихованні”).

25 грудня на BBC у Британії та Ірландії та на Disney+ відбудеться прем’єра. Жодних подробиці від сценаристів немає.

Доктор хто

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦