Відома українська блогерка потішила прихильників архівним фото

Українська блогерка Монро у своєму Instagram показала світлину з 2000-х років. Діва вирішила нагадати прихильникам, якою вона була до захоплення косметологічними процедурами.

На опублікованій світлині Монро має перуку з рудими кучерями. На ній блискуча сукня стилю 60-х, джинсова куртка з блискітками та паєтками.

Травесті-діва Монро підписала свою світлину так: “Любов до себе починається з філерів і без мудака поруч. Коли вночі полізла в архіви”.

Поруч вона показала фото, який вигляд має нині. У неї так само яскравий макіяж, проте вже біле волосся. Змінилося й обличчя Монро – його риси витонченіші. Можна помітити, що вона помітно схудла з того часу.

Читайте також: Відома українська акторка неочікувано з’явилася в російському серіалі

Діва Монро, вона ж Невгамовна Монро, Монрітта (справжнє ім’я – Олександр Петрович Шевченко) – телеведуча, акторка, співачка, блогерка, суспільна діячка та відома українська шоувумен, що першою ввела в загальноукраїнську термінологію поняття травесті-діва та перша артистка, що відкрито заявила про себе, як про трансгендерну представницю шоубізнесу в Україні.

Монро народилася 13 січня 1978 року в Києві. Закінчила Хімічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

З 1999 року працює в шоубізнесі.

Монро відома своїми яскравими образами, співочими номерами та гумористичними виступами.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦