Бій між українськими військовими та окупантами обійшовся без втрат для ЗСУ

Режисер Олег Сенцов, який служить у 47-й окремій механізованій бригаді ЗСУ, опублікував у себе на сторінці у Фейсбуці відео жорстокого бою з російськими інтервентами, що відбулися під Авдіївкою Донецької області у жовтні 2023 року.

Відео тривалістю понад 30 хвилин показує, як українські захисники боронять свою посадку, а окупанти всіма силами намагаються їх вибити.

На кадрах видно, як російські війська застосовують по ЗСУ усе озброєння, яке мають. Обстрілюють танками, кидають гранати. Свист куль над головами не стихає.

Як свідчить відео, бій між українськими військовими та окупантами, які перебували недалеко від посадки ЗСУ, почався на світанку. Під час активних бойових дій один з українських захисників отримує поранення, однак через постійні обстріли його не одразу змогли евакуювати.

На щастя, у цьому конкретному бою всі наші герої залишилися живі. Але Сенцов хоче звернути увагу на те, як наші захисники ставляться до поранених і, своєю чергою, поранені до своїх побратимів у важких бойових ситуаціях.

Раніше: Зеленський розповів про реальні втрати ЗСУ

“Одні готові виносити поранених на собі, а інші просять надати їм автомат і залишити в окопі – сам на сам з ворогом”, – написав Сенцов.

Відео Сенцова є ще одним свідченням жорстокості російської агресії проти України. Воно показує, що українські військові, попри всі труднощі, продовжують боронити свою країну.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦