Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу замилував першим весільним танцем з новою дружиною – візажисткою Лілією, яка є копією співачки.

Турецький бізнесмен показав в Instagram-stories, як зі своєю коханою танцює у центрі ресторану під романтичну композицію, яку виконують музиканти наживо. У цей час гості спостерігають за новоспеченим подружжям та робили знімки на пам’ять.

Мурат та Лілія на початку танцю показали кумедні рухи, а потім злилися у романтичному танці, коли навколо була світломузика.

Згодом до подружжя підійшла донька Лілі шкільного віку від попередніх стосунків. Проте доньки Мурата від Ані Лорак на весіллі не було.

Весілля Мурата Налчаджиоглу та Лілії відбулося 3 червня під Києвом, а саме в готельно-ресторанному комплексі Конча-Заспа. Під час святкування чоловік нагадав про війну, яка триває в Україні, та розповів про “подарунки”, які передасть через наших військових російським окупантам.

Попри те, що Мурат – громадянин Туреччини, він не виїхав під час війни з України та допомогає українському війську. При цьому його ексдружина Ані Лорак стала зрадницею, обравши росію.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦