Мексиканка Марія Хоче Крістерна стала відомою у всьому світі завдяки своїй незвичній зовнішності. Нині вона має зататуйовані очі, роги з титану та роздвоєний язик, але і це не все. Адже провела зі своїм тілом 49 модифікацій.

Нині їй 47 років, вона закінчила юридичний факультет та має четверо дітей. Свою першу серйозну трансформацію Марія зробила ще 17 років тому, а сьогодні стала рекордсменкою Книги рекордів Гіннеса, адже 90% її тіла покрито тату. До всього, у неї ще кілька десятків імплантів.

Мексиканка походить з дуже релігійної родини, але в 14 років почала змінювати своє тіло. Спочатку це було татуювання. Вже у 30 років Марія встановила імпланти на чоло.

Жінка каже, що пережила домашнє насильство, а її зміни тіла – це ознака сили, свободи та мужності.

Не всім подобається її зовнішній вигляд. Деякі люди навіть перехрещуються, коли її бачать, думаючи, що вона – диявол. Дехто навіть звинувачує її сатанізмі, одержимості та наркоманії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦