Вдалося зібрати понад 10 мільйонів гривень на підтримку Збройних Сил України 

Український гурт “Океан Ельзи” підбив підсумки своєї серії концертів у Києві. За п’ять виступів музикантам вдалося зібрати понад 10 мільйонів гривень на підтримку Збройних Сил України.

Кошти були зібрані завдяки продажу квитків, мерчу гурту та благодійному аукціону, який відбувся під час концертів. Учасники “Океан Ельзи” подякували своїм шанувальникам за неймовірну підтримку та активну участь у зборі коштів для українських захисників.

Раніше: Єфросиніна з подругою Поляковою провела час на запальному концерті: фото

Благодійність ОЕ

“Ми разом не тільки насолоджувалися музикою, а й робили добру справу. Завдяки вашій підтримці ми змогли зібрати понад 10 мільйонів гривень для наших захисників”, – йдеться у повідомленні гурту.

Зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю необхідного обладнання та екіпіровки для українських військових. Музиканти зазначили, що перед покупкою проконсультуються з командирами бригад, аби придбати саме те, що найбільше потрібне на фронті. Крім того, частина коштів буде використана для закупівлі медичних автомобілів для бойових медиків.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦