Артистка і телеведуча Світлана Білоножко висловила свої припущення щодо майбутньої долі співачки Таїсії Повалій, яка продовжує жити та працювати в Росії. 

За словами Білоножко, існує можливість того, що співачці, яка колись була відомою в Україні, можуть доплачувати за те, що вона висловлює підтримку Росії публічно.

У розмові з OBOZ.UA, артистка поділилася своїми спогадами про спільну роботу з Повалій та висловила своє занепокоєння стосовно її вибору.

Білоножко зазначила, що колись були періоди, коли багато людей їхало за кордон для заробітку, але в теперішній час це не виправдано, особливо в умовах трагічних подій. Вона закликала тих, хто не планує повертатися, проявити більше об’єктивності та утриматися від висловлення невмотивованих поглядів.

Раніше ми розповідали, що відома співачка публічно відмовилася від російського громадянства.

Білоножко також висловила припущення, що Повалій може бути під впливом пропаганди та страху, що впливає на її погляди та висловлювання. 

Артистка виразила переконаність, що те, що Повалій робить зараз, прославляючи Росію, віддзеркалиться на її майбутньому. 

Білоножко висловила здивування тим, як гроші можуть стати визначальним фактором для деяких людей, які готові продати навіть власну країну за них.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦