Дружина співака поділилася знімками чоловіка під час його реабілітації після операції

Український співак Віктор Павлік, який нещодавно переніс операцію на серці, з’явився на публіці. У своєму фотоблозі його дружина Катерина Реп’яхова опублікувала перші кадри після виписки чоловіка з лікарні, запевнивши, що його життю більше нічого не загрожує.

Блогерка зазначила, що співак легко переніс реабілітацію. Майже одразу після переведення з реанімації у звичайну палату він почувався добре, а за тиждень після виписки вже взяв до рук гітару.

Катерина також розповіла, що під час операції хірурги не розрізали грудну клітку співака для заміни серцевого клапана. Вони зробили лише маленький надріз у зоні серця, що дозволило значно прискорити реабілітацію.

Також читайте: Зірка Supernatural Коллінз знову приїхав до Києва: фото

“Хірурги зробили Віктору Франковичу мінідоступ. Це дозволило уникнути повного розрізу грудної клітки та розведення ребер. Замість цього вони зробили мінінадріз і встановили клапан через судини. Його стан здоров’я дозволив це зробити, тому вчора він вже взяв гітару в руки та співав”, – поділилася Реп’яхова.

Дружина Павліка зазначила, що співак довго вагався щодо операції, але врешті-решт наважився на неї задля свого сина. На завершення Катерина передала зворушливе звернення Віктора Павліка до неї та підписників: “Привіт всім, кохані мої, любі підписники. Катюшо, я тебе так люблю, зайченя, ти собі уявити не можеш, сонечко!”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦