Євген Шумілов загинув, коли рятував пораненого побратима 

Україна втратила видатного актора Євгена Шумілова, який загинув на фронті, захищаючи пораненого бойового товариша.

Цю новину повідомив у соціальній мережі Facebook Іван Марченко, близький друг актора. Він розповів, що Шумілов добровільно приєднався до Збройних сил України два роки тому і виявився на передовій, готовий боронити рідну землю від агресорів. 

Трагедія сталася 30 квітня, коли актор, намагаючись допомогти пораненому товаришу, втратив своє життя.

“З глибоким сумом повідомляю, що 30 квітня на передовій загинув мій дорогий друг Євген Шумілов, захищаючи пораненого товариша. Ти завжди будеш живий у моєму серці як життєрадісний, позитивний та справжній друг. Спочивай з миром, ми тебе любимо і завжди пам’ятатимемо”, — написав Марченко.

У мирному житті Шумілов був відомим актором і мав належну увагу в українському кіно. Його творчий шлях ознаменувався ролями у таких відомих фільмах та серіалах, як “Реальна містика”, “Сидоренки-Сидоренки”, “Агенти справедливості”, “Речовий доказ” та інші.

Також читайте: MONATIK шокував, як поруч зі школою його синів впали уламки ракети

На фронті Шумілов воював у лавах Третьої штурмової. Він був ротним медиком третьої роти першого механізованого батальйону 3-ї ОШБр.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦