Їх цікавила мета приїзду примадонни на батьківщину

Російські прокремлівські активісти виступають проти приїзду відомої артистки Алли Пугачової до РФ з Ізраїлю. Вони час від часу вимагають затримати та допитати щодо фінансування ЗСУ.

Днями стало відомо, що на початку листопада Пугачова на кілька днів повернулася до Росії з Ізраїлю, де вона мешкає останні два роки. На кордоні її близько години допитували прикордонники.

Як повідомляють російські пабліки, співачка не стала чинити опір і охоче відповідала на всі питання. Також артистка зробила кілька зізнань про непросте життя в іншій країні.

«За нашою інформацією, під час проходу митниці у Псковській області до Алли Борисівни передбачувано поставили питання – її попросили пройти у спеціальне приміщення для бесіди у закритому форматі. Примадонна була ввічлива, але дуже переживала, що її не пропустять на батьківщину. Щоб заспокоїтись, постійно говорила. Розповіла, що життя за кордоном тяжке — і в ментальному, і в матеріальному сенсах», — зазначило джерело.

Читайте також: Відомі фігуристи в Росії втекли до США просто з тренування

Зазначається, що після бесіди вона дістала з сумки свої фото, залишила на них автографи й подарувала прикордонникам.

Нагадаємо, під час свого останнього візиту до Росії Пугачова відвідала свій замок у селі Грязь, але не затримувалася надовго. Через якийсь час 74-річна артистка залишила країну.

Пугачова наприкінці лютого 2022 року перебралася до Ізраїлю з чоловіком, шоуменом Максимом Галкіним.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦