Уламки російської ракети впали біля школи, де навчаються двоє синів артиста

MONATIK розповів про те, як уламки ракети впали біля школи його синів під час обстрілу Києва

Відомий український співак MONATIK поділився шоковою історією про те, як він з сім’єю пережив обстріл Києва.

У момент атаки він разом з дружиною Іриною та синами був на зніманні. Раптом вони почули вибухи, а потім дізналися, що уламки ракети впали біля школи, де навчаються їхні діти.

“Я не показував дружині, що в мене душа в п’яти впала”, – зізнався MONATIK в інтерв’ю для програми “Ближче до зірок”. – “А потім побачив новини, що там-то вдарило, а це наша школа. Чесно, пронесло. Якби в школу потрапило, то я вже просто не уявляю, як би там життя повернулося всередині мене”.

Співак згадав, як вони з дружиною заспокоювали синів, які мужньо зреагували на трагедію.

“Вони реально ходили вдома, як герої”, – поділився MONATIK. – “Якось так психологічно вдалося їх заспокоїти тим, що вони гідно пройшли дуже складний момент, по-чоловічому, мужньо”.

Виконавець також розповів, що вони з дружиною відкрито говорять з синами про війну та про російське вторгнення.

Читайте також: Відома українська співачка зізналася, що на межі розлучення

MONATIK водить дітей на мітинги, щоб ті розуміли, як боротися за свою свободу та відстоювати права, а також усвідомлювали, який меседж несуть.

“Мені хотілося їм показати, що таке єдність, як потрібно боротися за свободу і свої права”, – пояснив MONATIK. – “Я сам до цього прийшов тільки під час повномасштабного вторгнення. І це ж акція, яка стосується наших полонених, це важливий момент. Вони чітко розуміли, що вони несуть, який меседж, вони дуже кмітливі хлопці”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦