Українська спортсменка, чемпіонка з академічного веслування та донька депутатки від “Слуги народу” в Дніпропетровській обласній раді Алсу Алєйнікова опинилася в центрі скандальної історії після того, як виклала відео з шокуючими висловлюваннями.

Вона заявила, що полетить відпочивати в Дубай, а жителі Дніпра будуть й надалі сидіти у підвалах. Алєйнікова побажала українцям нових обстрілів РФ. “Вам від Росії ще так прилетить”, – заявила вона в своєму Instagram.

Читайте також: Колаборантка у Харкові збирала матеріали для сюжетів ток-шоу Скабєєвої

Дівчина взялася висміювати горе українців, з яким ті стикаються ледь не щодня. У мережі висловили обурення, тому готові провчити її.

Скандальне відео опублікували 27 квітня, і воно викликало хвилю хейту щодо дівчини. Але після цього вона випустила ще одне відео. Багато хто подумав, що вона втратила глузд, оскільки кликала російські ракети на дніпрян.

Згодом спливли нові подробиці про Алєйнікову, бо вона добре проявила себе у спорті, здобула чимало медалей, стала чемпіонкою України в академічному веслуванні. Після 24 лютого 2022 року вона показувала розмовляла російською мовою, але показувала проукраїнську позицію.

Зараз дівчина не хоче жити в Україні, багато її фотографій з ОАЕ та Туреччини. Після російського вторгнення вона проводить там майже весь свій час, або ж постійно відпочиває.

Стало відомо, що її матір Діна Міфтахутдінова – депутатка від “Слуги народу” у Дніпропетровській обласній раді, але вона не коментувала скандал зі своєю донькою.

Алсу зачепила українців скандальними висловлюваннями, які заявили, що не будуть пробачати їй таке. Дівчину назвали “неосвіченою” та “невихованою”, а її батькам – ганьба.

Алєйнікова не дала жодних вибачень, але видалила свою сторінку в Інстаграм. Жителі Дніпра припустили, що вона колаборантка, яка вже втекла за кордон.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦