Олександр Роспутько міг виїхати до Росії

Зникнення півзахисника юнацької команди “Шахтаря” Олександра Роспутька підтвердилося. Це сталося після матчу Юнацької ліги УЄФА проти бельгійського “Антверпена”.

За даними Dynamomania.com, 19-річний футболіст “гірників” не повернувся разом з командою до України після гри в Бельгії.

Зникнення Роспутька

Згідно із повідомленням, гравець залишив своє футбольне спорядження в аеропорту і зник в невідомому напрямку. Він також обмежив доступ до своїх соціальних мереж і перестав відповідати на телефонні дзвінки.

За інформацією Telegram-каналу “Брутальний футбол”, Роспутько скористався можливістю виїзду за кордон і, ймовірно, втік до Росії, що підтверджує головний редактор проєкту “Профутбол Digital” Володимир Звєров.

Реакція Шахтаря

Цей випадок став ще більш дивним через те, що за день до матчу Роспутько підписав новий 5-річний контракт з “гірниками” і потрапив до заявки на виїзний матч. Однак після гри “Шахтар” виявив лише його футбольне екіпірування, а гравця не було на місці.

У матчі проти “Антверпена” Роспутько вийшов у стартовому складі і відіграв усю гру. “Шахтар” виграв цей поєдинок з рахунком 2:1 та наразі посідає третє місце в групі Юнацької ліги УЄФА після двох турів.

Після інциденту “Шахтар” підтвердив інформацію про зникнення півзахисника Олександра Роспутька та заявив, що не знає його місцеперебування. Клуб звернувся до гравця з вимогою повернутися протягом п’яти днів. Якщо він не повернеться, контракт може бути розірвано з вини гравця, і клуб залишає за собою право вимагати фінансову компенсацію.

Нагадаємо, в Росії злякалися проукраїнського банера та вимкнули трансляцію ЧС.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦