Українська співачка Камалія здивувала новиною про можливе одруження. Також артистка показала дороговартісну каблучку за декілька тисяч доларів.

В інтерв’ю на “М1” Камалія у прямому етері була одягнута у білу сукню, але продовжила тримати інтригу щодо особистого життя.

Читайте також: Дружина Віті Розового розповіла про його стан після тяжкого поранення

Проте співачка не відповіла однозначно на питання ведучих про її нового коханого або ж весілля. Вона вирішила тримати інтригу та сказала, що їй освідчуються в коханні і вона освідчується в коханні. Зірка показала обручку і додала, що вона вже скоро буде її.

Камалія

Зауважимо, що співачка працює над новою піснею та кліпом, де вона постала у ролі нареченої. Тому невідомо, чи Камалія справді знайшла нове кохання, або ж підігріває інтерес до своєї творчості. Вона наголосила, що скоро шанувальники все побачать.

Як відомо, зірка була заміжньою за пакистанським мільярдером, але після початку повномасштабної війни у пари виникли особисті проблеми. Нові подробиці її життя неабияк здивували шанувальників.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦