Зірка “Ліги сміху” у березні отримав серйозне поранення голови

Віктор Розовий відновлюється після поранення: дружина поділилася подробицями

Відомий український комік та актор “Ліги Сміху” Віктор Розовий, який у березні отримав серйозне поранення голови на фронті, наразі проходить курс відновлення в Україні. Про його стан розповіла дружина Ольга.

“Наразі Віктор перебуває в Україні під наглядом лікарів. Переїзд за кордон на цей час неможливий через медичні протипоказання”, – зазначила Ольга.

Також читайте: Віталій Капранов розповів про причину раптової смерті свого брата-близнюка

Вона також висловила подяку побратимам чоловіка, які надали йому першу медичну допомогу, що стало ключовим фактором у його порятунку.

“Завдяки небайдужим людям, які переказали кошти на допомогу Віктору, нам вдалося придбати прилади нічного бачення для бійців 2 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр”, – додала дружина коміка.

Ольга не розкрила деталей поранення Розового, але запевнила, що він мужньо бореться та налаштований на якнайшвидше одужання.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦