Готель Villa Sofia у Софії Ротару заберуть та “націоналізують”

Розкішний готель артистки Софії Ротару в окупованому Криму хочуть “націоналізувати” росіяни. Вони розглядають можливість позбавлення виконавиці звання “Почесний громадянин Ялти”.

Власність відомої артистки стала об’єктом привласнення після її відкритої заяви про те, що Росія виступає агресором та окупантом.

Мер Ялти, Яніна Павленко повідомила в Telegram, що пропозицію про позбавлення звання “Почесний громадянин Ялти” висунула “Російська громада Криму”. На цей час російські окупанти чекають на прийняття законопроекту для ініціації процедури конфіскації кримської Villa Sofia.

Після початку великої війни Софія Ротару висловлювала підтримку українцям на своїй сторінці в Instagram, а влітку 2022 року закликала своїх підписників надавати допомогу українській армії та зверталася до світової спільноти, висловлюючи відверті погляди на війну.

Раніше: Відома співачка публічно відмовилася від російського громадянства

Відомо, що розглядалася можливість продажу вілли з метою збору коштів на допомогу постраждалим, проте пізніше окупаційна влада запропонувала використати цю будівлю для облаштування РАГС.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦