З джерел відомо, що атаку на НПЗ здійснило Головне управління розвідки Міноборони України

1 травня вночі безпілотники атакували Рязанський нафтопереробний завод, що призвело до масштабної пожежі. Також безпілотники влучили по НПЗ у Воронезькій області. 

Російське міноборони відзвітувало, що ППО перехопила та знищила шість українських БПЛА: “три над територією Воронезької області, один над територією Рязанської області, один над територією Білгородської області та один над територією Курської області”. 

Однак за словами очевидців, дрони влучили в НПЗ у Рязані та Воронезькій області. 

Вас також зацікавить: Нічні вибухи в Криму: стали відомі подробиці атаки

У мережі опублікували відео, як горить НПЗ у Рязані. 

Губернатор Рязанської області Павло Малков підтвердив факт атаки.

“Рязанська область зазнала атаки безпілотного літального апарату. За попередньою інформацією постраждалих немає, проводиться перевірка”, – написав він у своєму Телеграм-каналі.

Джерела стверджують, що до атаки на НПЗ причетне Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

 “Військова ціль у Рязані вражена. Є значні ушкодження, було яскраво. Наслідки атаки на НПЗ у Воронезькій області РФ уточнюються”, – зауважив представник ГУР на умовах анонімності. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦