Попередньо, стався приліт по аеродрому окупантів в Джанкої

У ніч на 30 квітня в окупованому Криму прогриміли вибухи. За даними очевидців, звуки вибухів було чути в Євпаторії, Джанкої, Сімферополі, Гвардійському та Красноперекопському районі.

Джерела повідомляють, що атака була комплексною: використовувалися як безпілотники, так і ракети ATACMS. За попередньою інформацією, по об’єктах російської окупаційної армії в Криму було випущено від 11 до 15 ракет.

Серед ймовірних цілей атаки називають:

Військовий аеродром “Джанкой”: за даними телеграм-каналу “Крымские партизаны”, там дислокується гелікоптерний полк 4-го командування ВПС рф та ППО Південного військового округу. За їх інформацією, внаслідок атаки на аеродромі є “руйнування та мертві окупанти”.

Вас також зацікавить: Для ворога настають дуже складні часи – військовий експерт

Інші військові об’єкти: ASTRA повідомляє про те, що окрім аеродрому “Джанкой”, ударів зазнали й інші військові об’єкти окупантів.

Окупаційна “влада Криму” офіційних коментарів щодо вибухів не надала. Проте, зрадник і колаборант з Запоріжжя Володимир Рогов стверджує, що російська ППО “повністю відбила ракетну атаку”.

Оновлено о 13:55

Тим часом Телеграм-канал zsuwar повідомив, що в Криму атаковано три військові частини ППО та аеродром в Джанкої.

Під удар потрапили:

  • в/ч ППО ЗС рф в селі Донське Сімферопольського району. На території військової частини виникла пожежа, її гасили понад півтори години. Поранено військовослужбовців міністерства оборони рф, точна кількість поки невідома.
  • в/ч 31 дивізії ППО Міноборони рф у Чорноморському та Сакському районах. У Чорноморському районі поранення отримали 4 військовослужбовці.
  • Військовий аеродром у Джанкої — місце дислокації гелікоптерного полку 4-го командування Південного військового округу. Внаслідок атаки було поранено 5 військовослужбовців.


Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦