Аби зігрітися винахідниця вигадала власні способи

Мешканка Великої Британії вже 5 років не користується опаленням та обігрівачами у своєму будинку. Вона вирішила у такий спосіб економити на комунальних рахунках.

У своїх соцмережах Клер де Ліс ділиться власним досвідом, як не змерзнути у будинку, який не опалюється.

Лайфхаки для зігрівання

Жінка каже, що вдома вона ходить у теплому одязі, в товстих вовняних шкарпетках. Для комфортного сну вона запаслася великою кількістю теплих ковдр. Цими ковдрами вона закутується й коли дивиться телевізор на дивані, або коли виходить з ванної.

Woman warmly clothed and hat in a cold home sitting on couch. Saving energy resources

Щоб не мерзнути в руки, Клер де Ліс має кілька пар теплих рукавичок без пальців.

Свічки та грілки

Жінка розповіла, що трохи зігрітися в будинку допомагають свічки та грілки. Свічки вона запалює та розставляє у приміщеннях, де найбільше проводить часу. А грілки жінка кладе під ноги, коли шкарпетки з вовни не допомагають.

@klairedelysofficial Video no.1 in the 2023 how to stay warm without central heating series. #howtostaywarminthewinter #winteruk #cold #energycrisis #costofliving ♬ original sound – Klaire de Lys

Нагадаємо, щоб восени підвищити імунітет, потрібно більше вживати страв з гарбуза.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦