Співачка вперше підтвердила їхній зв’язок

Українська співачка Настя Каменських вперше підтвердила інформацію про свій новий зв’язок, обмінявши чоловіка Олексія Потапенка (репер Потап) на молодого виконавця.

Хоча артистка не коментує чутки щодо свого розлучення з репером Потапом, вона додала пікантності, опублікувавши провокативне відео, де фліртує з молодим музикантом Ostrovskyi (Віталій Островський).

Також читайте: Відома українська співачка зізналася, що на межі розлучення

На відео виконавець Ostrovskyi демонструє свою мускулатуру та наливає Каменській келих молока, а співачка в яскравій сукні з глибоким вирізом звабливо усміхається.

У мережі вже довгий час ходять чутки про те, що Каменська збирається випустити новий дует з Ostrovskyi, і це відео, здається, підтверджує ці спекуляції.

Артисти часто помічені разом за лаштунками різних подій, а факт, що вони знялися разом у відео, може свідчити про майбутню співпрацю або навіть про роман між ними. Однак точні деталі поки що залишаються невідомими, і фани сподіваються на швидке розкриття картини з боку самої виконавиці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦