Росіяни-добровольці, що є бійцями Російського добровольчого корпусу, влаштували вилазку до Брянської області РФ та влаштували засідку представникам силових структур Росії. 

Про це бійці РДК повідомили у соцмережах. Інформація підтверджена Головним управлінням української розвідки. 

Успішну засідку, як стверджують в РДК, влаштували на транспорт російських силовиків у Суземському районі Брянської області. У результаті двох окупантів було ліквідовано. 

Раніше: ГУР дронами атакувало нафтобазу в Пітері

Російські добровольці, що брали участь в операції, опублікували світлину, імовірно, зроблену під час подій.  

За інформацією від пропагандистів, диверсантам вдалося атакувати автомобіль Урал, що належав російському Міністерству оборони, однак, на жаль, внаслідок атаки є загиблі та поранені. Зазначено, що після нападу допомогу пораненим надали прикордонники, які також забезпечили евакуацію поранених. Докладні обставини події уточнюються.

Цікаво, що в той же день, коли відбулися події, про “спробу проникнення української ДРГ” на територію Брянської області повідомляв Telegram-канал Mash, який, за даними видання Insider, пов’язаний з адміністрацією президента Росії.

На думку пропагандистів, “спроба” виявилася “невдалою”, і втрати зазнали не окупанти, але “диверсанти”. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦