Такі повідомлення українцям радять одразу видаляти 

З часом на телефонах накопичується безліч SMS-повідомлень, але не всі з них потрібно зберігати. Деякі з них краще одразу видаляти, щоб не наражати себе на небезпеку.

Хоча SMS вже не таке популярне для особистого спілкування, як раніше, воно все ще використовується для розсилки реклами, отримання інформації від сервісів, паролів та логінів, а також шахраями.

З появою сенсорних смартфонів з великою пам’яттю люди рідко чистять SMS. Їх може накопичитися багато, і деякі з них можуть завдати шкоди, якщо потраплять не в ті руки. Такі повідомлення радять одразу видаляти.

Які SMS не можна зберігати в телефоні:

З логінами та паролями: Це дає зловмисникам доступ до ваших акаунтів. Краще зберігати їх у менеджері паролів або записувати на папір.

З особистими даними: Це може бути адреса, дата народження, номер телефону тощо. Зловмисники можуть використати цю інформацію для шахрайства або крадіжки особистості.

Від банків: Сюди входять одноразові коди, повідомлення про стан рахунку, перекази та іншу платіжну інформацію.

Спам та підозрілі повідомлення: Навіть якщо ви не збираєтеся переходити за посиланнями, вони все одно можуть бути небезпечними.

Вас також зацікавить: Номери Vodafone починатимуться з нового коду

Пам’ятайте, що безпека вашої інформації залежить від вас. Регулярно чистьте SMS, видаляйте непотрібні та підозрілі повідомлення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦