Такі бійці легше погоджуються  на м’ясні штурми 

Російська армія дозволяє своїм бойовикам вживати наркотики під час війни в Україні, щоб солдати були легше керованими. 

Як повідомив Генеральний штаб ЗСУ, наркозалежність російських солдатів – на руку їхнім командирам, які шукають добровільних жертв для так званих “м’ясних штурмів”.  

Раніше: У ЗСУ розповіли про нову моторошну тактику окупантів під Авдіївкою

“Російські військові все частіше відмовляються гинути за недолугі цілі свого лідера, тому командування ворога вирішило вдатися до експерименту з додаткових видів стимулювання, які спотворюють відчуття реальності та ведуть до загибелі”, – йдеться у повідомленні.

У Генштабі зауважують, що отримали дані, як російське командування “накачувало” наркотичними препаратами особовий склад 108 десантно-штурмового полку сьомої десантно-штурмової дивізії.

“Ці препарати призводять до ейфорії та притуплюють біль. Солдати, які їх вживають, легше погоджуються на м’ясні штурми, не побоюючись поранень або загибелі”, – резюмували у ГШ ЗСУ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦