Боєприпаси впали у відлюдних місцях, обійшлося без жертв 

У Краснодарському краї (Кубань, Росія) у полі знайшли ракету. Влада краю заявила, що це «фрагменти невстановленого пристрою». 

Як повідомляють ЗМІ, ці фрагменти валялися у Павлівському районі Краснодарського краю. 

“Місцева влада перекрила рух ділянкою дороги між станицями Ленінградська та Павлівська. Голова району Роман Парахін заявив, що на місці падіння уламків немає руйнувань, там проводяться спеціальні заходи”, – пишуть місцеві у пабліках.

Місцеві жителі кажуть, що падіння об’єкта сталося у ніч на 13 січня.

Ще одна російська ракета впала у Рязанській області.

Також читайте: Залужний підтвердив знищення російських літаків А-50 та Іл-22

Повідомлялося, що “фрагменти невідомого об’єкта” відвезли у невідомому напрямку. 

Військові аналітики з Conflict Intelligence Team повідомили, що відбулося падіння ракет “Калібр”.

Це сімейство протикорабельних крилатих ракет, розроблених в ОКБ-8 (НПО «Новатор»).  

“Калібри” доступні в декількох модифікаціях, призначених для різних цілей. Протикорабельні модифікації “Калібр” мають дальність польоту до 375 км і несуть 900-кілограмову бойову частину. Вони можуть використовуватися для ураження кораблів будь-якого класу, включаючи авіаносці.

Наземні модифікації “Калібр” мають дальність польоту до 2 600 км і несуть 500-кілограмову бойову частину. Вони можуть використовуватися для ураження військових об’єктів, таких як аеродроми, військові бази та склади.

“Калібри” можуть запускатися з різних платформ, включаючи підводні човни, надводні кораблі, літаки та наземні пускові установки. Вони є високоточними ракетами, які можуть вражати цілі з високою точністю.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦