Український кулінар Євген Клопотенко розповів, як разом з Оленою Зеленської розробляв шкільне меню.

У YouTube-проєкті ТСН “Наодинці” шеф-кухар пригадав про складнощі, які виникали тоді. Зокрема кожна страва ретельно перевірялася, оскільки її мала спробувати перша леді.

Читайте також: Відомий телеведучий через атаку дронів на Київ залишився без квартири

За словами Клопотенка, їжу на експертизу брали два санепідемлікарі з Державної споживчої служби. Вони також робили необхідні мазки. Водночас не обійшлося без представників служби безпеки та охоронців. Просто погодувати людей там не можна.

Під час повномасштабної війни цей процес ускладнився, тому приготовані страви перевіряли ще більш ретельно, а зараз взагалі їх не можна передати дружині президента. Адже Клопотенко не зміг передати подарунок – банку варення, яку приготував самостійно.

Кулінар рідко комунікує із Зеленською, не переписується, не товаришує, але називає її чудовою людиною. Вони бачаться на форумах та різних заходах, де можуть поспілкуватися 5-7 хвилин. Кухар пишається, що може навіть обійматися з нею.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦