Пара пробула сім років у шлюбі та встигла завести дитину

Народний депутат Микола Тищенко розлучається з бізнесменкою Аллою Барановською. Про це стало відомо з відповідного провадження, яке опубліковане на порталі “Судова влада України”.

Зазначається, що Тищенко і Барановська подали документи на розірвання шлюбу 14 листопада 2023 року. Офіційно ані Тищенко, ані Барановська про розлучення не повідомляли.

В Інстаграмі Барановської остання спільна фотографія з Миколою була опублікована майже пів року тому. Вона вітала чоловіка з днем народження.

“Happy birthday, my love”, – написала Алла та опублікувала чорно-білу світлину. На цьому фото Алла сидить на колінах у Миколи. Вони разом дивляться в об’єктив камери та посміхаються.

Раніше ми розповіли, що Таїсія Повалій отримала паспорт РФ в День Незалежності України.

Нагадаємо, Микола Тищенко та Алла Барановська одружилися 2016 року. За кілька років у них народився син, якого вони назвали Давидом. Хлопчик займається футболом.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦