Співачка-зрадниця Таїсія Повалій отримала російське громадянство в День Незалежності України, продавшись за криваві рублі.

Артистка, яка родом з України, тепер офіційно росіянка, розповів блогер Богдан Беспалов у своєму Telegram-каналі.

Раніше ми писали, що актор серіалу “Свати” розповів про “снобізм” російських зірок.

Цинізм Повалій під час отриманням громадянства РФ

Таїсія Повалій

Співачка, яка підтримала геноцид українського народу, офіційно стала громадянкою російської федерації. Найбільший цинізм у тому, що це сталося 24 серпня, у День незалежності України. Цьому підтвердженням стали документи, які з’явилися у розпорядженні у Беспалова.

За словами Беспалова, Повалій запатентувала власне підприємство в РФ і отримала російський паспорт. Саме від символічної для України дати ведеться облік новоспеченої громадянки росії Повалій, яка має українське походження.

Таїсія Повалій отримала російське громадянство

Співачка-зрадниця підтримала путіна та війну

Багато українців здивувалися, що Повалій тільки цього року отримала російське громадянство. Адже співачка вже давно підтримує режим владіміра путіна та війну РФ проти України.

Таїсія Повалій отримала російське громадянство

Повалій активно виступає з концертами в країні-агресорці. До прикладу, днями вона заспівала на концерті “Песни русского мира”, де цинічно виконала українську народну пісню “Ти ж мене підманула”.

До цього співачка їздила в тимчасово окупований Луганськ, щоб розважити окупантів, які вбивають українців. Вона виступила на відкритті меморіального комплексу “Гостра Могила”.

Також зрадниця регулярно зізнається росії в любові, повторює пропагандистські тези. Крім цього, Повалій їздила в Уфу на фестиваль патріотичної пісні “Время героев”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦