Російські окупанти передали українські міста Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне під контроль Татарстану.

Центр національного спротиву повідомив, що на тимчасову окуповану Луганщину незаконний візит здійснила делегація з республіки Татарстан. Її очолив прем’єр-міністр Алєксєй Єсошин.

Раніше ми писали, що росія зробить з Україною у разі перемоги.

Подробиці нового рішення Кремля

Путін в Татарстані

Кремль вирішив незаконно розпоряджатися окупованими українськими містами і територіями. Відтак, агломерацію “Сєвєродонецьк-Лисичанськ-Рубіжне” передали під повний контроль республіки Татарстан. Особливу увагу окупанти приділили Лисичанську.

Делегація має взяти за “відновлення інфраструктури”, яку зруйнували ж окупанти та ініціюватимуть різні показові будівельні проєкти в регіоні. Сюди вже прибувають робітники з Татарстану, які житимуть у квартирах та будинках, яке раніше окупаційна адміністрація визначила як “безгосподарне”. Тобто росіяни мешкатимуть у житлі українців, яких вбили, полонили або вони виїхали на підконтрольну Україні територію.

Делегація Татарстану готується “перевиховувати місцеву молодь”

Юнармія

Татарстану доручили курувати програму з перевиховання молоді, з них мають зробити сучасних “яничар”. За жовтень окупанти вивезли 200 дітей до казанського табору “Заречье”, де будуть придушувати національну самоідентифікацію, проводити патріотичні заходи та навчатимуть дітей у віртуальних іграх та реальному середовищі. Ймовірно, дітей готуватимуть для управління дронами на фронті в Україні.

Тому Татарстан зголосився фінансувати відкриття центрів спортивно-парамілітарного виховання молоді з обов’язковою пропагандою. Їх готуватимуть для Юнармії та молодіжного активу путінського партії “єдіная росія”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦