В Офісі президента прокоментували скандальну статтю Time про “зраду” та “злість” президента України Володимира Зеленського.

Радник керівника ОП Михайло Подоляк в ефірі Радіо Свобода сказав, що цей матеріал – суб’єктивна думка конкретного журналіста, а в цьому випадку Саймона Шустера.

Раніше експерт пояснив, що не так з гучною статтею Time.

Як Подоляк відреагував на статтю Time

Михайло Подоляк

За словами Подоляка, деякі особи хочуть “збільшити свою вагу”, хоч і не мають доступу до певної інформації. Він додав, що українська влада та президент говорять відкрито про поставки озброєння для України, її швидкість, от “злості” та “зради” з боку партнерів немає.

Політик додав, що журналіст Time висловив свою суб’єктивну думку та власне бачення. При цьому не дуже зрозуміло з анонімними джерелами, які здебільшого десь “поруч знаходяться” та просто “хочуть збільшити свою вагу”. З цієї причини виходять от такі от матеріали.

Своєю чергою Зеленський жорстко ставиться до того, що повномасштабна війна триває понад 600 днів, додав Подоляк. Президент хоче ефективніших комунікацій та виконання заявленого хоча б на 70-80%.

Про що йшлося у статті Time

Володимир Зеленський - статтю Time

30 жовтня у Time з’явилася стаття про те, з якими викликами зіштовхнулася Україна перед другою зимою під час повномасштабного російського вторгнення. Стаття будується на інтерв’ю із Володимиром Зеленським та анонімних джерелах.

У статті йдеться, що Зеленський почувається зраджений партнерами, але все ж вірить у перемогу України у війні проти росіян. Там також зауважили про “втому від війни” та візит до Штатів, після якого Зеленський нібито став злим.

Анонімні джерела для видання повідомили, що нібито в Україні можуть звільнити міністра та генерала, які відповідали за контрнаступ українських військ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦