10-річні двійнята Гаррі та Ліза, яких народила сурогатна матір, дуже схожі на зіркову пару

Відома російська естрадна співачка Алла Пугачова, яка разом із чоловіком Максимом Галкіним, емігрувала до Ізраїлю, поділилася свіжими фото 10-річних Лізи та Гаррі Галкіних.

На особистій сторінці в Instagram вона показала окремо Лізу та Гаррі. Підписники примадонни відзначили, що Ліза з великими блакитними очима та довгим білим волоссям дуже схожа на саму Аллу Борисівну, а Гаррі – Максим Галкіна. навіть попри те, що дітей народила сурогатна матір.

Також Пугачова показала знімки з чоловіком. Коли де вони були зроблені – достеменно невідомо. Можна лише зрозуміти, що це був один зі світських заходів, які часом відвідує пара за кордоном.

Варто зазначити, що 18 вересня Гаррі та Ліза відзначили 10-річчя. Діти відвідують ізраїльську школу, де, як розповідав Максим Галкін, навчання проходить на івриті.

Раніше ми писали, що Таїсія Повалій отримала паспорт РФ в День Незалежності України

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦