Бізнесмен з Туреччини Мурат Налчаджиоглу, який був у шлюбі з Ані Лорак та має від неї доньку, може помиритися зі співачкою-зрадницею.

У своєму Instagram-блозі Мурат Налчаджиоглу уникає питань про стосунки зі своєю другою дружиною – візажисткою Лілією, але чутки про їхнє розлучення лунають тривалий час, хоч пара тільки влітку 2023 року зіграла весілля.

Раніше ми писали, що Таїсія Повалій отримала паспорт РФ в День Незалежності України.

Чи зійдеться Мурат з ексдружиною Ані Лорак

Мурат Налчаджиоглу показав у соцмережах, як відпочиває у Туреччині разом з 12-річною донькою Софією від Ані Лорак. Шанувальники припустили, що в майбутньому бізнесмен може знову зійтися зі співачкою, яка зрадила Україну. На цей коментар Мурат відреагував, ще й емоційно.

Він порадив користувачці, яка вважає чудовим, що Мурат кине Лілю і буде знову з Лорак, звернутися до лікаря, або зателефонувати 911. Бізнесмен назвав жінку “вірусом дивану і компа”.

Що відомо про шлюб Налчаджиоглу з Ані Лорак та візажисткою Лілією

Мурат Налчаджиоглу та співачка-зрадниця були одружені 10 років і розійшлися, оскільки бізнесмен мав коханок та не був вірним Ані Лорак.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

У червні 2023 року Мурат офіційно уклав другий шлюб зі стилісткою та візажисткою Лілією. Проте вже протягом кількох тижнів ЗМІ поширюють інформацію про їхнє розлучення. Пара видалила спільні світлини та прибрали статус у соцмережах, що перебувають у стосунках.

Ні Мурат, ні Лілія не давали жодних офіційних коментарів щодо особистого життя.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦