У Дніпрі патрульні затримали військового через “втомлений вигляд” і “євробляху”.

Про це розповів білоруський доброволець ЗСУ Андрій Безсмертний в Instagram. За його словами, поліціянти провели обшук його машини та повезли на експертизу, щоб перевірити наявність спиртного та наркотиків у крові.

Раніше ми писали, що військком з Рівного відлупцював солдата та наколядував 46 млн.

Подробиці скандалу з військовим та поліціянтами

У Дніпрі патрульні затримали військового

Машину Андрія Безсмертного, на якій той повертався з бойового завдання на Сході, зупинили патрульні. Він вже майже добрався до побратимів, а за 500 метрів до місця призначення його зупинили правоохоронці.

За словами військовослужбовця, причин для зупинки авто не було. Патрульні зробили зауваження, що транспорт на іноземних номерах.

Безсмертний сказав, що у військових зараз всі машини на “бляхах”, але він вперше таке бачить.

Далі патрульному поліціянту не сподобався втомлений стан Безсмертного, у якого запитали, чи вживав він якісь заборонені речовини. Той відповів, що ні, а взагалі востаннє щось вживав 12 років тому.

Військовий пояснив, що має втомлений вигляд, бо вже не мав нормального сну три доби.

Поліцейському не сподобався втомлений військовий ЗСУ

Обшуки та експертиза щодо стану військового

Копи виявилися незадоволені такою відповіддю і влаштували йому обшук. За словами військового, його автівку повністю “перевернули”: оглядали бардачок, перевіряли зброю. Після цього вони вирішили, що треба їхати на огляд у диспансер. Далі відбулася дорога, оформлення, алкотестер та аналізи сечі. У коридорі Безсмертного побачив людину з іншого екіпажу, який його впізнав, та сильно здивувався діям колег.

Андрій Безсмертний - експертиза на наркотики

Поліція відмовилася відвезти військового назад

Андрій Безсмертний

Після того, як аналізи нічого не виявили, військовий підійшов до патрульних та попросив їх відвезти його до автівки, але йому відмовили, кричучи, що вони не таксі.

Безсмертний викликав таксі і коли чекав автівку, то до нього підійшов старший поліціянт з цього екіпажу та запропонував підвезти. Він йому пояснив, що його колега вже відправив його прогулятися ніжками.

Військовий підсумував, що його втомленій після завдання групі довелося чекати його на холоді 1,5 години, поки він доводив поліції, що він не наркоман та п’яниця. Після такого ставлення до військових від поліції у бійця опустилися руки щось робити.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦