Торговці видають котяче м’ясо за баранину чи свинину

Захисники тварин та поліція Китаю припинили нелюдську торгівлю котячим м’ясом. Зловмисники м’ясо з котів видавали зо м’ясо свинини та баранини, яке у Китаї доволі дороге.

Історія, яка могла закінчитися трагічно

12 жовтня група захисників тварин сповістила поліцію про так звану “котячу машину” у Чжанцзягані, окрузі міста Сучжоу, провінція Цзянсу. Любителі тварин стежили за машинами, які полюють на котів та продають їх м’ясо як іншу продукцію. Після багатоденного розслідування, захисникам вдалося перехопити “котячу машину” на дорозі та сповістити поліцію, пише The Straits Times.

Раніше ми розповіли історію зниклого кота, який возз’єднався з сім’єю через 12 років.

Хитрість торговців

Захисники тварин довідались, що ці коти були призначені для виготовлення страв, таких як шашлик та ковбаси, і продавалися як свиняче та бараняче м’ясо.

Зловмисники використовували цю хитрість для вигідного бізнесу, оскільки котяче м’ясо коштує дешевше, ніж м’ясо інших тварин. “Котяче м’ясо продається за 4,50 юаня за фунт, але на ринку свинячої та баранячої продукції ціни вищі”, – розповів один з активістів.

Доля врятованих котів

Врятованих котів доправили до тимчасового притулку, де вони отримують догляд та шанс на всиновлення. Подробиці про котів, такі як їхні породи та забарвлення шерсті, розміщують в Інтернеті, щоб їхні власники змогли вимагати повернення своїх улюбленців.

Посилення контролю

Вже раніше, інша група захисників тварин виявила бійню, де зберігали очищені від шкіри заморожені туші котів для продажу. Дії торговців котами спричинили обурення серед захисників тварин і призвели до посилення контролю за такою торгівлею в Китаї.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦