Сергій Луцюк до останнього був малопримітною особою

У вже колишнього рівненського військкома Сергія Луцюка знайшли незадекларовану нерухомість на понад 46 мільйонів гривень.

Як повідомили у ДБР, Луцюку повідомили ще одну підозру – “посадовець, який у липні побив підлеглого, “забув” задекларувати статки на 46 млн грн”.

Багатства військкома

У Луцюка знайшли будинок на 280 кв. м у Буковелі. Тут він добудовував й готель на 500 кв. м. Ще у нього була дача біля Яремчі з власним ставком, у якому він розводив “елітних риб”. Своє майно він оформив на родичів та знайомих.

Читайте також: Засудили адміністратора чату, де зливали місця вручення повісток

А в Івано-Франківську Луцюк мав три квартири та два гаражі. В одній з квартир військкома лежав квадрокоптер, який мав бути у бійців на фронті.

У ДБР кажуть: “Різниця між вартістю виявленої нерухомості та офіційно підтвердженим заробітком посадовця сягає понад 46,6 млн гривень”.

Як у ДБР знайшли майно Луцюка

Відповідно до повідомлення Державного бюро розслідувань, слідчі отримали доступ до телефонних розмов підозрюваного та до його листування.

Слідчі з’ясували, що Луцюк сам розв’язував усі питання, пов’язані з будівництвом, сам вів перемовини із підрядниками, та ще особисто займався оформленням паперів.

Скільки років загрожує Луцюку

Військкому висунули звинувачення за статтею про перевищення службових обов’язків. Його звинуватили у завданні тілесних ушкоджень підлеглому, у грабежі та у перевищення законних доходів. Він може сісти за ґрати на 12 років.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦