У ніч проти 1 серпня безпілотники атакували Москву та Підмосков’я. За даними російського Міноборони, два “українські дрони” були збиті в Підмосков’ї, а один — “пригнічений засобами радіоелектронної боротьби” та впав поблизу “Москва-Сіті”.

“Двоє українських БПЛА знищено засобами ППО над територією Одинцовського та Нарофомінського районів Московської області. Ще один безпілотник був пригнічений засобами радіоелектронної боротьби і, втративши керування, розбився на території комплексу нежитлових будівель “Москва-сіті”, – йдеться у повідомленні російського оборонного відомства.

Зазначається, що постраждалих від атаки безпілотників немає.

У соцмережах росіяни повідомляють, що один з дронів атакував вежу «IQ-квартал», де розташовується кілька федеральних міністерств.

У Москві через нову атаку БПЛА було тимчасово припинено роботу аеропорту Внуково.

Нагадаємо, у ніч проти 30 липня два дрони атакували вежі комплексу «Москва-Сіті». Третій дрон було збито в Одинцовському районі Підмосков’я.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦