43 депутати назвали Путіна диктатором, а Росію — диктатурою

13 жовтня Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) визнала Росію диктатурою. Асамблея також закликала всі держави Ради Європи не визнавати легітимність президента Володимира Путіна після завершення його чинного терміну.

Це рішення було прийнято на основі резолюції, в якій ПАРЄ заявила, що переважна влада президента Росії та відсутність системи стримувань і противаг перетворили країну на де-факто диктатуру.

Рішення ПАРЄ було позитивно схвалене міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. “Понад 20 років одноосібного неконституційного правління призводять до злочинів усередині та за межами країни”, – заявив Кулеба.

За ухвалення резолюції проголосували 43 євродепутати.

Нагадаємо, Росія підтримує довгострокові відносини з ХАМАС, палестинською терористичною організацією, оскільки це дозволяє їй збирати навколо себе “союзників”, які порушують світовий порядок.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦