Бойовики ХАМАС, які 7 жовтня напали на Ізраїль, жорстоко розправилися з відвідувачами фестивалю Nature Party. Захід проводився на кордоні з Сектором Гази в цей самий день.

Окрім того, що загинуло мінімум 260 осіб, палестинські терористи взяли людей у заручники. Про це повідомляє CNN з посиланням на дані ізраїльської рятувальної служби Zaka.

Раніше ми писали, для чого Росії потрібна війна між ХАМАС та Ізраїлем.

Подробиці жорстокої страти відвідувачів музичного фестивалю в Ізраїлі

Фестиваль в Ізраїлі

На техно-фестивалі, який проводився 7 жовтня біля кібуцу Урім та інших ізраїльських громад під відкритим небом на кордоні між Ізраїлем та Сектором Гази, сталася жахлива трагедія. Палестинські нападники прорвали кордон, а коли добралися до цієї локації, розстріляли людей, які намагалися втекти.

Ізраїльські рятувальники знайшли мінімум 260 загиблих людей в районі проведення музичного фестивалю миру Nature Party.

Бойовики ХАМАС катували та знущалися з учасників техно-фестивалю

Бойовики ХАМАС жорстоко розправились з німкенею Шані Лук

7 жовтня мережею розлетілося, як бойовики ХАМАС на пікапі возять оголену дівчину, руки та ноги якої ніби зламані, адже лежать у неприродній позі. Виявилося, що матір опізнала дівчину за татуюваннями на ногах, а також дредах.

Дівчиною виявилася громадянка Німеччині Шані Лук, яка була однієї з учасниць музичного фестивалю. Їй було тільки 20 років, вона працювала перукарем і робила тату. Шані не мала відношення до ізраїльської армії.

Також серед загиблих під час нападу ХАМАС на фестиваль був ексфутболіст Ліор Асулін, який грав на позиції нападника в “Хаппоелі” із Тель-Авіва.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦