Знущання з неповнолітньої діти знімали на телефони

У Києві поліція розслідує факт знущання підлітків з дівчинки. Це сталося у день, коли вона святкувала свій день народження.

Булінг у Києві

Як повідомляє ТСН, інцидент трапився на початку літа. Хлопці йшли позаду дівчинки та кидалися в неї яйцями. Свої дії вони знімали на телефон. А потім ще й виклали відео в соцмережі.

Під час знущань, підлітки цілилися яйцями по голові дівчинки ще й наспівували російську пісню “З днем народження”, яку виконує Ірина Алегрова.

У столичній поліції заявили, що почали перевірку інциденту: “За результатом зʼясовано, що подія відбулася в червні. Дітей встановлено. Після опитування усіх батьків з дітьми буде прийнято рішення щодо правової кваліфікації”.

Подробиці скандалу

За даними матері дівчинки Дар’ї Судакової, 12-річну Катерину так звані друзі запросили погуляти у центр Києва. Після побиття яйцями у неї стався струс мозку та діагностовано закриту черепну травму.

Дар’я Судакова каже, що підлітки завчасно готувалися ображати дівчинку. Вони зібралися у компанію з шести осіб. Коли Катя підійшла до них, вони забрали її телефон, а потім почали кидатися яйцями.

Після цього інциденту окрім фізичних, Катерина отримала й психологічну травму. Вона лікується у психолога, аби відійти від шоку та принижень.

Нагадаємо, у харківському екопарку Фельдман-Екопарк знайшли мертвими 12 декоративних кроликів та 6 морських свинок.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦