Трагічний інцидент розслідує поліція

У харківському екопарку Фельдман-Екопарк працівники 8 жовтня знайшли мертвими 12 декоративних кроликів та 6 морських свинок.

Як повідомили у поліції, винних у смерті тварин поки не встановили. Якщо ж винуватців знайдуть, їм загрожує 8 років в’язниці.

Смерть тварин у Фельдман-Екопарк

У контактному зоопарку повідомили, що у них сталося “масове вбивство”.

“Загинули всі тварини контактної зони для найменших: кролики, морські свинки та інші пухнастики, яким так раділи дітлахи”, – йдеться у повідомленні закладу у Фейсбуці.

Працівники зоопарку стверджують, що під час розтину в тілах загиблих тварин знайшли миш’як. Причини цього вчинку незрозумілі. Адже усі тварини, які проживали у зоопарку, не могли нікого образити.

Вчинок тих, хто отруїв тварин, в екопарку порівняли зі злочинами росіян, які вони влаштовують на війні в Україні.

“На жаль, започаткований ними екоцид триває, і це – чергова ланка. Заяву до поліції ми подали, сподіваємось, що розслідування проллє світло на цей злочин. А поки будьте особливо уважні до своїх вихованців, дуже не хотілося б, щоб така трагедія повторилася десь ще. Хороших людей значно більше, ніж цих нелюдів, але бід вони здатні наробити дуже багато”, – додали у зоопарку.

Реакція поліції

В обласній поліції повідомили, що унаслідок отруєння в «Фельдман-Екопарк» загинули 18 тварин, серед яких були 12 декоративних кроликів та 6 морських свинок.

“Працівники поліції проводять огляд місця події, опитують свідків, вилучають змиви з вольєрів”, – йдеться у повідомленні.

Поліціянти розслідують вбивство тварин та обіцяють покарати винних.

Нагадаємо, 5 жовтня російські бойовики ракетою “Іскандер” вдарили по селу Гроза, вбивши половину мешканців села.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦